نگه داری مواد غذایی| Fun Club

برنج :
- برای جلو گیری از شپشک زدن ، آن را با نمک مخلوط کنید.
- به دور از افتاب و رطوبت نگه دارید.
- در جاهای مرطوب برنج را در پارچه های ضخیم نگه دارید.
- اگر برنج شپشک زد آن را در سایه پهن کنید تا شپش ها بروند بعد به برنج نمک زده و در جای خشک نگه دارید.
روغن :
- روغن را هیچ گاه در ظروف شیشه ای روشن قرار ندهید.از ظروف مات استفاده کنید.
- در هنگام سرخ کردن غذا روغن ذرت یا روغن زیتون تصفیه شده استفاده کنید چون در درجه حرارت بالا مقاوم اند
ادویه و سبزیجات معطر :
همیشه در ظرف های در بسته و دور از رطوبت و افتاب نگه دارید.
سیب زمینی و پیاز :
- سیب زمینی و پیاز را هرگز باهم نگه ندارید
- آن ها را دور از نور افتاب نگه دارید
آرد :
- در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگه داری شود.
- همیشه آرد را در یخچال بگذارید چون به محض ایجاد سوختگی با ریختن آرد سرد روی محل سوختگی به دون تاول زدن خوب می شود
رب گوجه فرنگی :- برای تازگی و خوشمزگی همیشه مقداری روغن ذرت روی آن بریزید و در یخچال نگه دارید
- در زمان های قدیم گوجه فرنگی را در ظروف سفالی نگه داری می کردند ؛ چون آب آن جذب و هرگز خراب نمی شد.
عسل :- اگر عسل شکرک زد شیشه عسل را در ظرفی پر از آب جوش قرار داده و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شکرک آن ذوب شود.
- عسل طبیعی هیچ گاه خراب نمی شود.
<شهر علم و سرگرمی> like