گنجینه خانه داری

نگه داری مواد غذایی| Fun Club


برنج 

  1. برای جلو گیری از شپشک زدن ، آن را با نمک مخلوط کنید.
  2. به دور از افتاب و رطوبت نگه دارید.
  3. در جاهای مرطوب برنج را در پارچه های ضخیم نگه دارید.
  4. اگر برنج شپشک زد آن را در سایه پهن کنید تا شپش ها بروند بعد به برنج نمک زده و در جای خشک نگه دارید.


روغن :

  1. روغن را هیچ گاه در ظروف شیشه ای روشن قرار ندهید.از ظروف مات استفاده کنید.
  2. در هنگام سرخ کردن غذا روغن ذرت یا روغن زیتون تصفیه شده استفاده کنید چون در درجه حرارت بالا مقاوم اند
 

ادویه و سبزیجات معطر :


همیشه در ظرف های در بسته و دور از رطوبت و افتاب نگه دارید.



سیب زمینی و پیاز :

  1. سیب زمینی و پیاز را هرگز باهم نگه ندارید 
  2.  آن ها را دور از نور افتاب نگه دارید

آرد :

  1. در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگه داری شود.
  2. همیشه آرد را در یخچال بگذارید چون به محض ایجاد سوختگی با ریختن آرد سرد روی محل سوختگی به دون تاول زدن خوب می شود
رب گوجه فرنگی :

  1. برای تازگی و خوشمزگی همیشه مقداری روغن ذرت روی آن بریزید و در یخچال نگه دارید
  2. در زمان های قدیم گوجه فرنگی را در ظروف سفالی نگه داری می کردند ؛ چون آب آن جذب و هرگز خراب نمی شد.
عسل :

  1. اگر عسل شکرک زد شیشه عسل را در ظرفی پر از آب جوش قرار داده و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شکرک آن ذوب شود.
  2. عسل طبیعی هیچ گاه خراب نمی شود.

نظرات 1 + ارسال نظر
پارت چاپ 1395/06/06 ساعت 15:34 http://02188756411.com

<شهر علم و سرگرمی> like

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد